Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Promblem?

Μπας και πάσχω από μανιώδη κατάθλιψη? Μια χαίρομαι υπερβολικά και την άλλη είμαι στα πρόθυρα αυτοκτονίας… Δεν πάω καλά σήμερα… Αν είχα Λεξοτανίλ θα έπαιρνα καμιά ντουζίνα και θα συνέχιζα, βλέπω μια άκυρη διαφήμιση και είμαι έτοιμος να κλάψω… Τελείωσε, το πήρα απόφαση, θα γίνω emo!!!

Είναι κάτι σαν την μουσική, η μαγεία της μουσικής… Μέσα σε 3 δεύτερα μπορεί να σου αλλάξει την ψυχολογία σου… Μπορεί από τον έβδομο ουρανό να σε κατεβάσει στα έγκατα της γης! Όλα αυτά αν έχεις εάν ιδιωτικό χώρο, απαραβίαστο…

Όταν βρισκόμαστε σε μια δύσκολη περίοδο νομίζουμε ότι όλα έρχονται κατά πάνω μας και ακολουθεί μια χρονική περίοδος που ζούμε στις αυταπαρνήσεις, πιστεύουμε δηλαδή ότι περνάμε καλά και ότι είμαστε καλά όταν στην πραγματικότητα δεν είμαστε… Είναι τόσα πράγματα που μπήκαν στο μυαλό μας νομίζοντας ότι μας πλάκωσε η γη, και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και έτσι ποτίζουμε τον εαυτό μας με ψέματα… όμως μερικές φορές όντως υπάρχουν πολλά πράγματα στο μυαλό μας!

Αν η ζωή μας είναι ένα κατάστημα ίσα με το ΙΚΕΑ γεμάτο βάζα και πέσει ένα εμείς ασχολούμαστε με το βάζο που έπεσε και όχι με τα άλλα εκατομμύρια που υπάρχουν μέσα… Και μετά αρχίζει το πότισμα με το ψέμα, ότι τάχα είμαστε καλά και κάνουμε διάφορα λες και είναι η συντέλεια του κόσμου!

Πιστεύω ότι οι άνθρωποι στον κόσμο μας είναι αδύναμοι, αφού όλα τα πράγματα είναι έτοιμα και τελειοποιημένα, εκτός από πάρα πολύ λίγους ανθρώπους… Ξέρετε το ρητό που λέει «Η προσπάθεια μετράει»; Ωραία! είναι μόνο ένα απλό ρητό που ισχύει για τον καθένα ξεχωριστά, διότι η αλήθεια είναι ότι όσο και να προσπαθήσεις το αποτέλεσμα έχει περισσότερη σημασία… Έτσι τουλάχιστον ισχύει για προσπάθειες που αποβλέπουν σε απόκτηση κάποιου υλικού αντικειμένου, όμως όταν πρόκειται για ηθικό ή πνευματικό στόχο ο δόμος μετράει περισσότερο παρά η… «Ιθάκη».. Γεια σου Καβάφη αθάνατε!

2 σχόλια:

Αρκούρης είπε...

xathikes.
egine kati?
elpizo na ise kala...

Lexi_penitas είπε...

Φίλε συν-μπλόγκερ, χαίρομαι που σε ανακάλυψα. Σε έβαλα στους συνδέσμους του ιστολόγιου μου. Κάνε τη βόλτα σου προς τα κει. Κερνάμε ότι γουστάρει η ψυχή σου :)

Κάνε και καμιά παρέμβαση σε άλλα μπλογκς για να σε μάθουν οι μπλογκο-επισκέπτες. Έτσι θα αποκτήσεις περισσότερους αναγνώστες.

Αντε και καλά γραψίμια!