Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

RE:Turning

Μου λένε ότι μιζεριάζω... Το κατά δύναμη, απαντάω εγώ. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα ήταν τόσο δύσκολα ειδικά με ένα πτυχίο στο χέρι. Με το τέτοιο στο χέρι λοιπόν μοιράζω -όχι αδιάκριτα- το βιογραφικό μου, γνωστό στις μάζες ως CV, αλλά δουλειά πουθενά. Μια part-time δουλειά από δω και από κει αλλά τίποτα σπουδαίο, αλλά το σημαντικότερο είναι δουλειά που δεν με ικανοποιεί.


Στα επόμενα πλάνα έχω -ας πούμε- ένα δεύτερο πτυχίο. Η αρχή θα γίνει κι όλα θα μπούνε στο δρόμο τους, γιατί το καλό το παλικάρι -εγώ είμαι αυτός- ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Από τις προηγούμενες part-time δουλειές που έκανα μάζευα λεφτά για μεταπτυχιακό, αλλά αφού δεν έχει και νόημα τώρα και ούτε που φτάνουν στο παραμικρό αυτά τα λεφτά για εξωτερικό (ε τι στο διάολο; Μεταπτυχιακό εδώ θα έκανα;). Και συνεχίζω να μαζεύω λεφτά... ακάθεκτος.

Μέχρι τότε καλά να 'μαστε. Ξεκινάνε και τα θέατρα, άντε και θέλω τη δόση του πολιτισμού γιατί αυτός ο Αύγουστος από τη μύτη μου βγήκε! Τι να κάνεις τον Αύγουστο; Δεν έχει τίποτα. Και όταν εγώ τον Δεκαπενταύγουστο πριν δυο και τρία χρόνια έμενα στην πρωτεύουσα ήμουν ξενέρωτος, φέτος η Λευκωσία ήταν γεμάτη! Ντροπή, ντροπή και ντροπή! Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαι trendsetter και δεν μου το αναγνωρίζουν.

Από νέα δεν έχω τώρα κάτι πολύ ουάο. Καλά υπάρχει κάτι ουάο... βγήκα ραντεβού μετά από ένα χρόνο. Εξαιρετικά! Δεν κατέληξε... ωραία αλλά έστω. Βήματα προόδου να γίνονται. Και η προσπάθεια μετράει, λέμε τώρα. Η προηγούμενη απόπειρα για σχέση, που δεν το έκανα λιανά, έληξε άδοξα σαν ψαγμένη αμερικανική ταινία υποψήφια για όσκαρ... Τι να σου λέω τώρα. Θα το συζητήσουμε και μετά. Εγώ απλά γράφω για να μην νομίσετε ότι πέθανα ή έπαθα τίποτα.

Θα αρχίσω αύριο να ελέγχω τι γράψετε όλοι, έχω πολύ διάβασμα η αλήθεια να λέγεται, have to catch-up που λένε και στο χωριό μου. Γιατί ένας blogger που επιστρέφει, το κάνει με χάρη και αγάπη!

Καλή βδομάδα σε όλους!
Σας φιλώ,
Ιθακη-μαν

6 σχόλια:

Hfaistiwnas είπε...

Καλό διάβασμα λοιπόν!
Τουλάχιστον δεν έγινε και τίποτα κακό! :)

Ιθάκη-man είπε...

Όλα καλά και πάμε για καλύτερα :)

Ανώνυμος είπε...

welcome back! μην νομίζεις ότι είσαι μόνος, οι περισσότεροι το ίδιο νιώθουμε.

Ιθάκη-man είπε...

@Vassilios:
Έριξα την ματιά μου και ναι... οι περισσότεροι στο ίδιο μουντ ειμαστε! Αξιοπερίεργο...

Dreamer είπε...

ε τι να σου πω τωρα. καλη τυχη! εκμεταλλευσου τον ελευθερο χρονο τζιε τα συσσωρευμενα λεφτα για πραματα που εθελες να καμεις παλια τζιε εν εισιες χρονο. σιγα σιγα θα ερτει το πραμα. προτεινω part-time πτυχιο.
Επισης, αντιλαμβανομαι οτι εχοντας ενα πτυχιο θελεις να δουλεψεις με τζιντο πτυχιο. Ομως θωρω τζιε δικους μου ανθρωπους ανεργους εδω και καιρο που γυρεφκουν δουλειες στους κλαδους που εσπουδασαν. my advice: if its not happening, do something else, until it comes your way.

το πιο πανω κειμενο φυλαξε το τζιε στειλε μου το σε 2 χρονια πλις

Ιθάκη-man είπε...

@ Dreamer:
Ευχαριστώ για την τύχη αν και με έχει κλάσει προ καιρού. Τα έχω βάλει όλα σε μια σειρά, γιατί θέλω και πολλά πράγματα όλα μαζί.
Το πτυχίο από μόνο του δεν βοήθησε πάντως πουθενά :p Και σε παρεμφερή κλάδο να δουλέψω μια χαρά θα μου φανεί (σίγουρο μεταπτυχιακό στον ίδιο κλάδο δεν κάνω). Αυτό κάνω, κάνω ό,τι μπορώ και θέλω. Με τούτη τη σειρά :p

Θα τρομάξεις που σε 2 χρόνια θα σου το στείλω :p